Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
364
Sziasztok
Valaki segítene kitölteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
HA JÓ, AKKOR JELÖLD JÓ MEGOLDÁSKÉNT!!!
c)
4 NH3 + 3 O2 = 2 N2 + 6 H2O
2 H2S + 3 O2 = 2 SO2 + 2 H2O
CH4 + 2 O2 = CO2 + 2 H2O

1-B
2-A
3-C
4-A
5-A
6-B
7-A
8-B
9-B
10-A
Módosítva: 4 éve
0