Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x²+5,6²=6,5² x=3,3 cm-re van a kör középpontja a húrtól.
Átmérő:13 cm. Az átmérő két végpontjától 6,5+3,3=9,8 cm és 13-9,8=3,2 cm-re van a húr.
1