Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
412
Köszönöm aki segít!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 3a-7+2b+6a-3b+7=9a-b=9*2-2=
b, 5b-2c+7b-3b-3b-2c=6b-4c=6*(-1)-4*3=
c, 2bc+8b-4bc+5bc-2b-8=8bc+6b-8=8*4*(-3)+6*4-8=
d, 6de+4e+3d-2e-de-3d=5de+2e=5*(-5)*1/5+2*1/5=


Már csak végeredményt kell számolnod, de azt tuti meg tudod csinálni. :)
Módosítva: 4 éve
0