Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Sziasztok segítséget szeretnék kérni köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Az ajándék ára 77-20 = 57 lej

Anna 28 lej
Gábor 28 lej / 2 = 14 lej (Mert Anna 2x)
Peti 28 lej - 13 lej = 15 lej (Kevesebb van neki 13 lejjel, mint Annának)

28+14+15 =57 lej
0