Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
420
Ezt a 2 feladatot kell megoldani.
Csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(részlet)
Gyors megoldás, nem biztos, hogy tökéletes, aki esetleg otthon van ebben, nézze át.

2)
a = 8 cm
b = 15 cm
m = √b2-a2/4
m = √152-82/4
m = √225-64/4
m = 14,46 cm

T = a*m/2
T = 8*14,46/2 = 57,84 cm2
Módosítva: 4 éve
1