Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg(45)=h/25 amiből h=25 méter
25²+25²=x² amiből x=25· 2  méter
sin(30)=h/y=25/y amiből y=50 méter
Legyen a távolabbi pont z távolságra a torony aljától.
z²+25²=50²
z=25· 3  méter
0