Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Koszinusztétel: AP²=9²+8²-2·9·8·cos120 amiből AP= 217  méter =14,73 m
Tháromszög=9·8·sin(120)/2=18· 3 =9·m/2 amiből m=4· 3  a P pont ilyen távol van az AB egyenestől
0