Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Kikell számítaniegy mértani sorozat 4. És 201. Edik tagját,ha első tagja 3 . Hányadosa 2 ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Algebra mértan szám
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a₄=a₁·q³=3·2³=24
a₂₀₁=a₁·q²⁰⁰=3·2²⁰⁰
2