Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóság házi feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Sziasztok! Valaki le tudná vezetni? Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, arány, hasonlóság
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2:5:9-->2x+5x-9x=16x

2x+9x=55
11x=55
x=5

2*5=10
5*5=25
9*5=45

a=10 cm
b=25 cm
c=45 cm
0