Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsuk ki az alábbi valószínűségeket, a standard normális eloszlású Z valószínűségi változóra.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
342
(a) P(−0.14≤Z≤1.66)=
(b) P(−2.24≤Z≤2.19)=
(c) P(Z≤2.23)=
(d) P(Z>−1.27)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
folytonos, eloszlás, standard, nominális
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
a/ 0.444330, 44.43% és 0.048457, 4.85%
b/ 0.012545, 1.25% és 0.014262, 1.43%
c/ 0.012874, 1.29%
d/ 0.897958, 89.80%
0

Helyesek
A.0.50721
B.0.97319
C.0.98713
D.0.897958
0