Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trükkős egyenletes feladatok segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
1.Határozd meg az a eleme R, ha ax+3=2(x-1)+3 egyenlet megoldása x=-2
2. - √3 x=√27
Levezetéssel kéne segítség, Köszönöm előre is aki segítene
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, egyenlet, gyök, Egyenletrendszer
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0