Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
Segitsetek legysziiii, képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia. A módusz a leggyakoribb érték, megnézed a felsorolást melyik számból van a legtöbb megnézed és leírod a számot pl:
c, 11115566777
Módusz: 1
Medián a középérték. A medium közép szóból meg fogos tudni jegyezni. Megadta a feladat hogy 20 elemű a számsorozat vagyis a közepe a 10. És a 11. Számnak az átlaga lesz.
Itt egy példa (6elemű számsor)
d, 113445
3+4=7 7÷2=3,5 3,5 a megoldás
Átlagot úgy számolsz hogy összeadod az összes számjegyet és elosztod annyival amennyi van belőle pl:
e, 111133445 23÷9=
0