Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Mennyi az évek összege ,ami eltelt Jézus születése óta a mai napig?
Ezt valahogy számtani sorozat összegének a képletével vagy ,hogy kéne kiszámolni :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Sn=a₁+an/2*n

S2022=0+2022/2*2022=2044242

(Nem vagyok benne biztos, hogy jó.)
2