Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sokszögek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Tudna valaki segíteni ? (3-mas feladat)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A négyszög belső szögeinek összege: 360
360=2x+7x+2x+7x
360=18x
x=20
A négyszög szögei: 40, 140, 40, 140 fokosak.
Ez egy rombusz.
0