Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szeretnék segítséget kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
314
Ellenőrzés is kell
3 ( x - 3 ) = 2 - 2 ( x - 2 )
3 - 4x = 3 - 2x - ( 15 + 5x )
4x - 10 + 12 = -2 ( 3x - 6)
2x - 4 = -8 + (x +3 )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1