Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Ezt hogyan tudom atirni?

Nem nagyon ertem ezt a szogperces dolgot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 fok=60 szögperc, akkor 10 szögperc=1/6 fok, tehát



`42 1/6 fok=42.17^0` ez egy kerekített érték, a pontos a `42 1/6 fok`

0