Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MgSO4 tömegszázalékos elemi összetétele

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
358
Számítsa ki a magnézium-szulfát tömegszázalékos elemi összetételét!
Ar(Mg)= 24,31; Ar S)= 32,07; Ar(O)= 16,00
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, tömegszázalék, elem
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1