Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy bontjuk fel a zárójelet?

Főoldal » Középiskola » Matematika
3035
{ab2-3ab}2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

7
(ab2-3ab)x2=2xab2-2x3ab=ab4-6ab
2

(ab2-3ab)2=2(2ab)-2(3ab)=4ab-6ab
0

(ab2-3ab)*2=2*(2ab)-2*(3ab)=4ab-6ab
0

(ab2)2-2*ab*3ab+(3ab)2= a2*b4-6*a2*b2+9*a2*b2= a2*b4+3*a2*b2
0

(ab2-3ab)*2=2*(2ab)-2*(3ab)=4ab-6ab
0

(ab2-3ab)x2=2xab2-2x3ab=ab4-6ab
0

2(2ab-3ab)=4ab-6ab=-2ab
0