Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Légyszíves Segítsétek megoldani
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=5,4 dm=0,54 m
M=2·0,54=1,08 m
A=2·0,54²+4·0,54·1,08=2,916 m²

a=0,05 m=5 cm, b=1,2 dm= 12 cm A=460 cm²
460=2·(5·12+12c+5c)
c=10 cm
V=5·12·10=600 cm³
0