Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Légyszíves Segítsétek megoldani
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=23 cm, b=0,5 dm=5 cm, c=0,056 m=5,6 cm
V=23*5*5,6=644 cm³
A=2·(23·5+5·5,6+23·5,6)=543,6 cm²

A=486 cm²=6·a²
81=a²
a=9 cm
V=a³=9³=729 cm³
0