Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Hétfő: ¼ könyv -> 25%
Kedd: 49 oldal
Szerda: 40% könyv
= egész könyv

25+40 = 65% -> Hétfő + Szerda
100-65= 35% -> Kedd

35% = 49 oldal /:35
1% = 1,4 oldal

100% = 1,4-szer 100 => 140
V: 140 oldalas a Gabi által elolvasott könyv
0