Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
400
Valaki elmagyarázza hogy kell az ilyen feladatokat megcsinálni. Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 21560*0,85=18326 €

b) 21560÷1,1=19600 €

c) 11440÷14300=0,8 azaz 20%-kal csökkent

d) 12000*1,1*0,9=11880 €

Ha van konkrét kérdésed, abban tudok segíteni.
0