Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány gramm kénből keletkezik 150 gramm kén-dioxid?

Főoldal » Középiskola » Kémia
598
A megoldás menete is kéne. Sürgős!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, gramm, kén, kén-dioxid
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
S + O2 = SO2
75 g kénből 150 g kéndioxid
x=150x75=11250:150=75
Remélem jó lesz.
0