Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szeretnék segítséget kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 3,4km = 3400m
640dm = 64m
3400m+64m = 3464m

b) 3l = 30dl
44cl = 4,4dl
30dl+4,4dl = 34,4dl

c) 360l = 360dm3
0,4m3 = 400dm3
400dm3+(-40dm3)= 360dm3
-40dm3 = -40 000cm3
1