Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szeretnék segítséget kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Töltsd ki a pontozott helyeket úgy, hogy az egyenlőségek igazak legyenek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=65/36=1 egész 29/36
B=121 (mivel  121 =11)
C=72*65/36-121=9
D=2*(9*121-88)+9+1=2012
Mellélövök ha ez a 2012-es matematika felvételi feladatlap?
1