Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Azt a három egymás után következő páratlan számot amely összege 195
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`x+x+2+x+4=195`
`3x+6=195`
`3x=189`
`x=63`

`63, 65, 67`

`63+65+67=195=195`
Módosítva: 4 éve
1