Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valós szám meghatározása segitség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
1. Határozd meg azt az ,amelyre 3x-2a+1=0 egyenlet megoldása -2.
2. Oldd meg az egyenleteket: (a) 2x  +3=4
(b)x- 5 /3= x+ 5 /4
Segitetek levezétéssel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, segítség, egyenletek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0