Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
505
Határozd meg az m valós számot, amelyre (m+1)x-4=0 egyenlet megoldása 1/3
Levezetéssel!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az x helyére beírod az 1/3-ot.
(m+1)/3-4=0
(m+1)/3=4
m+1=12
m=11
0