Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fuggveny

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Emese aki Pesten lakik és Arnold, aki Kecskeméten találkozni szeretne. Megbeszélték, hogy mindketten déli 12-kor elindulnak egymáshoz ugyanazon az utvonalon. Emese 20 km/h sebességgel, Arnold pedig 14 km/h sebességgel halad. Pest és Kecskemét 100 km-re van egymástól? Mikor és Pesttől milyen távol fog találkozni Emese és Arnold
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
50/17 h múlva fognak találkozni
20*t+14*t=100
34t=100
t=50/17
Pestről 1000/17 km-re találkoznak
s=v*t=20*(50/17)=1000/17
0