Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenesen egyenlete

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
Egy egyenes egyenlete -6x + 5y = 12. Adja meg az egyenes egy lehetséges nor-
málvektorának koordinátáit valamint egy, az adott egyenesen lévő pont koordinátá-
it!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Egyenesen egyenlete
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
normálvektor =(-6;5)
irányvektor=(5;6)
P(-2;0)
1