Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térfogat számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
594
Milyen magasan áll 1 liter víz egy olyan téglatest vázában,melynek minden asztalon fekvő éle 5cm es?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Asszem valami hasonló.
-1

40 cm magason áll a vízszint
1 dm3= 1l
V= a2*M
M=V/(a2) = 1dm36(0,5dm*0,5dm)= 4dm => 40 cm
0