Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
405
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
90km/h :30=3 60km/h : 20=3
90+90+90+60+60+60=450
450:6=75
75km/h az átlagsebesség.
Sima átlagszámítás.
Remélem tudtam segíteni.
Módosítva: 4 éve
-2