Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy auto munkát 400 000j egy 200 méteres útszakaszon. Mekkora erőt fejt ki munkavégzés közben?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
370
Egy auto munkát 400 000j egy 200 méteres útszakaszon. Mekkora erőt fejt ki munkavégzés közben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
na
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=400.000 J
s=200 m

W=F*s

400000=200F /÷200
F=2000 N
0