Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
351
Makkora munkat vegzunk, ha egy 2 kg tomegu albumot a foldrol felemelve felteszunk az1,5 m magas polcra
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m=2 kg
s=1,5 m

F=mg
F=2*10=20 N

W=F*s

W=20*1,5=30 J
0