Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz-tétel
Legyen az átfogó c.
a) 52+52=c2
25*2=c2 / ( ) 
c= 50 cm=5 2  cm
A többit ugyanígy.
b) c= 288  cm=12 2  cm
c) c=6 cm
d) c= 2a 
1