Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az elektromágneses indukció, a váltakozó áram

Főoldal » Általános iskola » Fizika
391
S.O.S valaki meg tudja oldani holnap tz-t írok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
2.3.
a)
1. Nsz=120
2. Np=6000
3. Np=60000
4. Nsz=480

b)
Ip: 5; 10; 500; 2500
Pp: 1150; 2300; 115000; 575000
Psz: 1150; 2300; 115000; 575000
0