Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy erőmérő rugoját 8cmrel Meg nyújtottunk Mekkora munkát végeztünk közben ha a nyújtás végén az erőmérő 64 N nyagsagu erőt jelzett

Főoldal » Középiskola » Fizika
349
Xddd
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Fr=64 N
Δl=8 cm=0,08 m

Wr=Fr*Δl/2

W=64*0,08/2=2,56 J

0