Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 15kg tömegű test felemelése közben 300 J munkát végeztek

Főoldal » Középiskola » Fizika
479
Milyen magasra emelték fel a testet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=300 J
m=15 kg

F=mg
F=15*10=150 J

W=F*s
300=150s
s=2 m

2 méter magasra emeltem.
0