Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Emelődaruval egy 1000kg tömegű 5 méter magasra emeltek

Főoldal » Középiskola » Fizika
404
Mekkora az emelési munka mennyi a helyzeti energia megváltozása
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=1000 kg
h=5 m

We=mgh

We=1000*10*5=50000 J

Eh=mgh

Eh=1000*10*5=50000 J
Módosítva: 4 éve
0