Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
332
A képen látható feladatokban kérném a segítségeteket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
E=1/8,85*10-12*2,21*10-14/0,0025=0.997N/C

E=k*q/r2=>q=r²*E/k=6000000*100/9000000000=400000, de mivel lefelé mutat, -400000
U=6000000*100=600000000

1