Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pls segitség!Egyenletrendszer formájában kellene a megoldás!Nagyom meg köszöném!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Anna miután elolvasta könyvének 65%-át,rájött,hogy még 70 oldala maradt el.Számítsd ki,hogy hány oldalas a könyv!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a=?
p= 65%
e=70
a=e: p/100
70:0.65= 107
107 oldalas a könyv... remélem valahogy így gondoltad...
1