Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hf!plss valaki?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
Egy háromszög oldalainak hosszát három egymást követő szám fejezi ki,a kerülete 57 cm.Számítsd ki a háromszög oldalainak hosszát!Hálás lennék a megoldásért!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x-1)+x+(x+1)=57
3x=57
x=19
Az oldalak: 18; 19; 20 cm-esek.
0