Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sürgősen,A 2b feladat kell előre is köszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
A 2b kéne nagyon sürgősen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Y/27=8/12
Y/27=2/3
3y=54
Y=18
1

Csatoltam képet.
0