Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1. A hőmérséklettől és az anyagi minőségtől, plusz a test méretétől

2. Két darab fém, ami össze van szegecselve. Ez hő hatására valamelyik irányba jobban elmozdul, enek az oka, hogy a két fémnek eltérőek az anyagi tulajdonságaik.

3. 100°C=373,15K
4°C=277,15K
300°C=574,15K
3K=-270,15°C
288K=15,15°C
0