Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK!!!!! Köszi ha valaki segít!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
Válaszd ki a szükséges adatokat, és szamítsd ki a négyszögek területét!
Téglalap: a=2,5 cm, b=4,6 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=ab

T=2,5*4,6=11,5 cm²
0