Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK!!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
587
Válaszd ki a szükséges adatokat, és számítsd ki a négyszögek területét!
Téglalap: a=2,5 cm, b=4,6 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T=ab

T=2,5*4,6=11,5 cm
0