Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
''A csatolmányban lévő fotó a térfogat (űrmérték) mértékegységeit és átváltásukat tartalmazza, melynek alapján oldja meg a feladatokat.''
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
1,3 dm³=1300 cm³=1,3 liter

b)
48 dl=4,8 liter=4,8 dm³=4800 cm³

c)
3 m³=3000 dm³=3000 liter=3.000.000 cm³

d)
7,4 dm³=7400 cm³=7.400.000 mm³

e)
6 m³+20 liter=6020 liter
1