Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell kiszámolni?

Főoldal » Középiskola » Kémia
407
Hogyan kell megoldani ezt a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
tömegszázalék=moa*100/mo
mo=280g
tömeg%=20%
moa=mo*tömeg%/100=280*20/100=56g 56g hipermangán kell

v=15/3=5dm3
Módosítva: 4 éve
0