Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sürgősen

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
Csatoltam képet(5,6,7-re lenne nagyon sürgősen szükségem)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5.)
41/2=9/2 m

9/2*5/6=45/12=15/4 m

6.)
51/4=21/4

21/4*3/7=63/28=9/4

7.)

2500*0,15=375 db 14 lejes
2500*0,56=1400 db 10 lejes
2500-(375+1400)=725 db 5 lejes

Tehát:
(375*14)+(1400*10)+(725*5)=22875 lej
1