Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai kifejezések

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Mennyi az alábbi algebrai kifejezés helyettesítési értéke, ha x=12?
Algebrai kifejezés: 2. (x-9)= ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x=12
Algebrai kifejezés: 2 (x-9)= ?

Gondolom akkor
2*(12-9) =2*3=6 !???
2